Basis psycholoog of HBO behandelaar in Utrecht (flex)

Functieomschrijving

Onze behandellocatie te Utrecht zoekt een flexbehandelaar


Als flexbehandelaar heb je een belangrijke rol in onze organisatie! Je neemt behandelingen over van collega’s die door verlof of ziekte afwezig zijn. Dit kan zijn op de verschillende locaties van Trubendorffer. Je voert zelfstandig ambulante behandelingen uit van cliënten met complexe verslavingsproblematiek en een dubbele diagnose.

Je werkt samen in een multidisciplinair team onder verantwoordelijkheid van een Regiebehandelaar. De behandeling van cliënten heeft drie doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit.


In meer detail:

* Uitvoeren van individuele behandelgesprekken en e-therapie in het kader van het behandelplan.

* Ondersteunen bij intakes. 

* Begeleiden van groepssessies. 

* Opstellen en bijstellen van intake- en evaluatieverslagen.

* Evalueren van behandelplannen- en trajecten.

* Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie in ons cliëntsysteem.

* Registreren van handelingen rondom de eigen werkzaamheden en zorgdragen van rapportages.

* Participeren in het multidisciplinair overleg.


Trubendorffer heeft jarenlange ervaring met online behandelingen. Vanwege de huidige maatregelen die het land neemt tegen het Coronavirus worden onze behandelingen online voortgezet. Je kunt deze flexbaan de komende tijd dus ook vanuit huis doen!

Wij bieden

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.


Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.


Veel van onze flexers stromen bij wederzijdse tevredenheid door naar een functie met vaste uren en een eigen caseload. Een tijdje werken als flexer is voor pas afgestudeerden een perfecte opstap. 


Enthousiast geworden? 

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via onze eigen site: Werken bij Trubendorffer!

Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met Joshja de Boer via joshjadeboer@trubendorffer.nl of 06-33081230.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan ook eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/

Functievereisten

  • Afgeronde WO opleiding Gezondheidszorg- of Klinische Psychologie of een HBO opleiding SocialWork/SPH of GGZ Agoog met een zorgprofiel of een HBO MWD met een GGZ aantekening op het diploma.
  • Enige werkervaring als basispsycholoog/behandelaar met individuele behandelingen is een pre. 
  • Onderschrijven van de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
  • Je bent flexibel inzetbaar op meerdere dagen in de week (wij bieden 7 dagen per week hulp, van 07.00 – 22.00 uur) en wil minimaal 16 uur per week werken. 
  • Affiniteit met innovatieve hulpmiddelen, zoals E-health.
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.