Basispsycholoog (flex) Master of HBO in Den Haag

Functieomschrijving


Onze behandellocatie te Den Haag zoekt een flexbehandelaar; een psycholoog of social worker met 1 tot 3 jaar werkervaring.

Als flexbehandelaar heb je een belangrijke rol in onze organisatie! Je neemt behandelingen over van collega’s die door verlof of ziekte afwezig zijn. Dit kan zijn op de verschillende locaties van Trubendorffer. Je voert zelfstandig ambulante behandelingen uit van cliënten met complexe verslavingsproblematiek en een dubbele diagnose.

Je werkt samen in een multi disciplinair team onder verantwoordelijkheid van een Regiebehandelaar. De behandeling van cliënten heeft drie doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit.


In meer detail:

* Doen van individuele behandelgesprekken en e-therapie in het kader van het behandelplan en het leiden van groepsgesprekken.

* Opstellen en bijstellen van intake- en evaluatieverslagen.

* Evalueren van behandelplannen- en trajecten.

* Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie in ons cliëntsysteem.

* Registreren van handelingen rondom de eigen werkzaamheden en zorgdragen van rapportages.

* Participeren in het multi disciplinair overleg.


Trubendorffer heeft jarenlange ervaring met online behandelingen door middel van "videobellen". Vanwege de huidige maatregelen die het land neemt tegen het Coronavirus worden onze behandelingen online voortgezet. We verwachten dat je op locatie kunt werken, maar door de maatregelen wellicht ook online moet werken.


Wij bieden

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.


Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.


Enthousiast geworden? 

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via onze eigen site: Werken bij Trubendorffer!

Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan ook eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/

Functievereisten

  • Afgeronde WO opleiding Gezondheidszorg- of Klinische Psychologie of een HBO opleiding Social Work/SPH of GGZ Agoog met een zorgprofiel of een HBO MWD met een GGZ aantekening op het diploma.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als behandelaar/basispsycholoog met individuele behandelingen, bij voorkeur in de verslavingszorg (dit is een pre, geen vereiste).
  • Onderschrijven van de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
  • Beschikbaarheid in de vakantieperiodes is een pré
  • Flexibele inzetbaarheid volgens rooster. Je bent 16 tot 32 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibel inzetbaar (wij bieden 7 dagen per week hulp, van 07.00 – 22.00 uur).
  • Affiniteit met innovatieve hulpmiddelen, zoals E-health.
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid