Coördinator Intakecentrum (32-36 uur per week)

Functieomschrijving

Coördinator Intakecentrum

Ben jij als ervaren professional in de GGZ op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Lijkt het je leuk om naast het uitoefenen van je vak ook leiding te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het nieuwe Intakecentrum zorgt dat er binnen vier uur een goed beeld wordt verkregen van een potentiële cliënt om onder medische begeleiding af te kicken van alcohol, medicatie e/o drugs tijdens een opname bij Fundamentum, ketenpartner van Trubendorffer.

Als Coördinator Intakecentrum geef je leiding aan een aantal psychologen, maar ben je zelf ook operationeel aan zet. Door visie, betrokkenheid en coaching zorg je voor stabiliteit en geef je ruimte voor ontwikkeling binnen jouw team, in een setting met de nodige dynamiek.

Het Intakecentrum is gevestigd aan de Geschutswerf in Amsterdam. Een mooie locatie vlakbij Artis. Hybride werken is daarbij mogelijk.


Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.

Functievereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Afgeronde WO-opleiding Psychologie.
 • Ervaring als behandelaar in de zorg, bij voorkeur in de verslavingszorg.
 • Leidinggevende ervaring is een pre maar zeker geen must.
 • In het bezit van een LOGO-verklaring.
 • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie rondom abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
 • Flexibele inzetbaarheid op basis van een halfjaarlijks rooster van maandag tot en met zondag van 7.00 en 22.00 uur.
 • Een stevige, toegankelijke en open persoonlijkheid.
 • Iemand die op alle niveaus verbindend en motiverend werkt en met een resultaatgerichte aanpak samen met collega’s doelen realiseert.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.


Wat bieden wij!

 • Een leuke plek in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.
 • De functie is ingedeeld tussen FWG 65 en FWG 70; conform cao GGZ. Dit is afhankelijk van de kennis, kunde en ervaring.
 • Een dienstverband voor (initieel) bepaalde tijd van minimaal 32 uur per week.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • Ruimte voor ontwikkeling. We vinden dit erg belangrijk en geven deskundigheidsbevorderingen aan collega's over gebieden waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.


Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Rosy Park, telefoonnummer 06 53506539.

Wil je reageren?

Fijn! Wij ontvangen graag jouw cv en korte motivatie. Dat kan tot 22 augustus. Je krijgt binnen enkele dagen een terugkoppeling van ons. Een geldige VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.