Ervaren behandelaar psycholoog Den Haag (32 uur)

FunctieomschrijvingTer vervanging van zwangerschapsverlof
 zoeken we in Den Haag een ervaren behandelaar. Kom jij Trubendorffer versterken?

We hebben zeven behandellocaties in Nederland in de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en onze nieuwe locatie bij Maastricht met ca. 200 enthousiaste en bevlogen collega’s.


De functie

Als ervaren behandelaar voer je zelfstandig ambulante behandelingen uit van cliënten met complexe verslavingsproblematiek en dubbele diagnose. Je werkt samen in een multi-disciplinair team onder verantwoordelijkheid van een Regiebehandelaar. De behandeling van cliënten heeft drie doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit.

In meer detail:

* Uitvoeren van intakes.

* Doen van individuele behandelgesprekken en e-therapie in het kader van het behandelplan en het leiden van groepsgesprekken.

* Opstellen en bijstellen van intake- en evaluatieverslagen.

* Evalueren van behandelplannen- en trajecten.

* Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie in ons cliëntsysteem.

* Registreren van handelingen rondom de eigen werkzaamheden en zorgdragen van rapportages.

* Participeren in het multi-disciplinair overleg.


Wij bieden:

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken. De functie is in eerste instantie ter vervanging van zwangerschapsverlof en kan eventueel later verlengd worden.


Reageren?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw reactie!

Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan ook eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/


Functievereisten

  • Afgeronde WO opleiding Psychologie.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als basispsycholoog met individuele behandelingen, bij voorkeur in de verslavingszorg (dit is een pre, geen vereiste).
  • Een CGT (Cognitieve Gedragstherapie) certificaat
  • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
  • Minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.
  • Flexibele inzetbaarheid volgens rooster. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibel inzetbaar (wij bieden 7 dagen per week hulp, van 07.00 – 22.00 uur).
  • Affiniteit met innovatieve hulpmiddelen, zoals E-health.
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.