Ervaren psycholoog behandelaar Nijmegen

Functieomschrijving


Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid (een 8,8 in 2021) en kosteneffectiviteit. Daarmee is Trubendorffer verworden tot strategisch verwijspartner voor huisartsen en hun POH-GGZ in de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.De functie

Als behandelaar bij Nijmegen voer je zelfstandig ambulante behandelingen uit van cliënten met complexe verslavingsproblematiek en dubbele diagnose. Je werkt samen in een multi disciplinair team onder verantwoordelijkheid van een Regiebehandelaar. De behandeling van cliënten heeft drie doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit.

In meer detail:

* Doen van individuele behandelgesprekken en e-therapie in het kader van kader van het behandelplan en het leiden van groepsgesprekken.

* Opstellen en bijstellen van intake- en evaluatieverslagen.

* Evalueren van behandelplannen- en trajecten.

* Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie in ons cliëntsysteem.

* Registreren van handelingen rondom de eigen werkzaamheden en zorgdragen van rapportages.

* Participeren in het multi disciplinair overleg.


Wij bieden:

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.


Hoe kun je solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan ook eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/

Functievereisten

* Afgeronde WO opleiding psychologie.

* Affiniteit met verslavingsproblematiek (als je ook relevante behandelervaring hebt is dit een pré).

* Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.

* Minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.

* Flexibele inzetbaarheid volgens rooster. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibel inzetbaar (wij bieden 7 dagen per week hulp, van 07.00 – 22.00 uur).

* Affiniteit met innovatieve hulpmiddelen, zoals E-health.

* Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.