GZ-psycholoog Den Bosch

Functieomschrijving

De GZ-psycholoog/ regiebehandelaar werkt in een multidisciplinair team en is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan.


De behandeling van cliënten heeft drie doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit.

In detail:

  • Uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als Regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.
  • Optreden in zowel de intakefase als de behandelfase.
  • Voorzitten van / participeren in Multi Disciplinaire Overleggen (MDO’s).
  • Advisering over complexe problematiek tijdens behandelingen en over te maken zorginhoudelijke keuzes.
  • Zorgdragen voor de inhoudelijke aansturing en supervisie geven aan gemiddeld 4-8 uitvoerend behandelaars binnen het behandelteam.
  • Verzorgen van deskundigheidsbevordering.
  • Mogelijk een rol spelen in de praktijkopleiding van basispsychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.


Wij bieden:

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en jonge collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidbevorderingen aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.


Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen.

Functievereisten

* Afgeronde opleiding GZ-psycholoog

* BIG geregistreerd.

* Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.

* Minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.

* Flexibele inzetbaarheid volgens rooster. Je bent 16 t/m 32 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibel inzetbaar (wij bieden op locatie DenBosch 4 dagen per week hulp, van 07.00 – 22.00 uur).

* Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.