Overslaan naar content

GZ-psycholoog

Maastricht, Limburg, Nederland€ 6.264 per maandLocatie Maastricht

Functieprofiel

Ben jij een ervaren of juist startende GZ-psycholoog? Werk jij graag met een uitdagende doelgroep met verslavingsproblematiek? Zo ja, dan zou deze functie bij Trubendorffer heel goed bij jou kunnen passen.

Wat ga je doen?

Mensen die worstelen met verslavingsproblematiek en hier zelf niet vanaf komen, hebben professionele hulp nodig. Als GZ-psycholoog ben jij een belangrijke schakel en maak je het verschil in het leven van onze cliënten. Samen met een multidisciplinair team werk je aan vaak complexe specialistische behandelingen of je geeft begeleiding in het bewerkstelligen van een gezond(er) leven van de cliënt. Met je ervaring, deskundig- en stevigheid fungeer je als coördinerend regiebehandelaar. Je biedt samen met je collega-regiebehandelaren holding aan het team van (jonge) behandelaren en ondersteunt hen in hun professionele ontwikkeling middels het geven van werkbegeleiding en supervisie. Afhankelijk van jouw expertise, wensen en inzetbaarheid bekijken we wat het beste past bij jouw vakinhoudelijke ontwikkeling.

In meer detail:

 • Uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als Regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.
 • Optreden in zowel de intakefase als de behandelfase.
 • Voorzitten van/ participeren in Multi Disciplinaire Overleggen (MDO’s).
 • Advisering over complexe problematiek tijdens behandelingen en over te maken zorginhoudelijke keuzes.
 • Verzorgen van deskundigheidsbevordering.


Waar ga je werken?

Je komt te werken op de locatie Maastricht van Trubendorffer. Het team is zeer gevarieerd en de collega's komen uit verschillende streken van het land. Je gaat samenwerken met psychiaters, klinische psychologen, psychotherapeuten, basispsychologen, psychosociaal begeleiders, ervaringsdeskundigen en uiteraard andere GZ-psychologen. Op de werkvloer wordt er professioneel met elkaar omgegaan en er is een duidelijke rolverdeling, maar de sfeer tussen de collega's onderling is ook collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie. de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en intervisie. 


Binnen het team;

Heb je de vrijheid binnen de zorgprogrammering om de behandeling naar jouw inzicht in te vullen.

Staat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog in onze prioriteitenlijst. We geven onder andere deskundigheidsbevorderingen aan collega's en dragen bij aan externe scholing.

Heb je ruimte voor ontspanning, zoals onze jaarlijkse (landelijke) teamdagen, open dagen voor cliënten en medewerkers, en andere lokale activiteiten.


Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding GZ-psycholoog.
 • BIG geregistreerd.
 • Kennis m.b.t. uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.
 • Ervaring m.b.t. supervisie geven aan behandelaren binnen een behandelteam.

Vereisten


Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Verslavingsproblematiek staat ten slotte altijd in relatie met onderliggende klachten rondom stemming, angst, persoonlijkheid, trauma, eigenwaarde en identiteit gerelateerde problemen. Op individuele, maar ook in groepsverband, bieden wij hier expliciete aandacht voor. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal € 6264,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 65), op basis van 36 uur per week.
 • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd van max. 36 uur per week. In overleg te bepalen.
 • Contract van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een fietsplan.
 • Een laptop van de zaak.
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto.


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op via recruitment@trubendorffer.nl.


Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

of