GZ-psycholoog (Nijmegen)

Functieomschrijving

GZ-psycholoog 

Ben jij als GZ-psycholoog op zoek naar een uitdagende functie in de verslavingszorg ? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je bent een betrokken teamplayer en in het bezit van een BIG registratie als GZ-Psycholoog. Je werkt in een multidisciplinair team, waar je verantwoordelijk bent voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan. 

Als GZ-psycholoog rapporteer je aan de behandelcoördinator en werk je samen met psychosociaal begeleiders, basispsychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, psychiaters en verslavingsartsen.
Je komt te werken op de vestiging te Nijmegen.


Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.


Functievereisten


Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Afgeronde opleiding GZ-psycholoog.
  • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
  • Minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.
  • Flexibele inzetbaarheid volgens rooster. Je bent 36 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibel inzetbaar (wij bieden 7 dagen per week hulp, van 07.00 – 22.00 uur).
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.

Wat wij bieden!

  • Een salaris (afhankelijk van ervaring) tot maximaal € 5734,- bruto per maand (FWG 65), op basis van 36 uur per week conform CAO GGZ.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd van 36 uur per week. Vakantiegeld van 8%.
  • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.


Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Nienke Masker, HR Manager, 06 10002505

Wil je reageren?

Fijn! Stuur dan graag jouw cv en motivatie. Dat kan tot 31 augustus. Wij laten je zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature weten of wij een gesprek met je zullen aangaan. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.