GZ-psycholoog Tilburg

Functieomschrijving

GZ-psycholoog

Ben jij als regiebehandelaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Je bent een GZ-psycholoog die het een uitdaging vindt om een jong, gedreven team van kennis te voorzien en zowel hen als cliënten te helpen bij ontwikkeling. Als GZ-psycholoog op locatie Tilburg werk je samen met enkele andere GZ-psychologen en behandelaren. In Tilburg is de sfeer 
tussen collega’s onderling collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.


Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.Functievereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Kennis m.b.t. uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.
  • Ervaring m.b.t. supervisie geven aan behandelaren binnen een behandelteam.
  •  Afgeronde opleiding GZ-psycholoog
  •  BIG geregistreerd.


Wat wij bieden!

  • Een salaris (afhankelijk van ervaring) conform CAO GGZ.
  • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd van in overleg te bepalen 16-32 uur per week. Vakantiegeld van 8%.
  • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.


Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Malu Dekker, HR Adviseur, 06 33103123.


Wil je reageren?

Fijn! Stuur dan graag jouw cv en motivatie. Dat kan tot 30 november 2022. Wij laten je zo snel mogelijk na het sluiten (of tijdens de procedure) van de vacature weten of wij een gesprek met je zullen aangaan. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.