Indicerend regiebehandelaar Den Haag – ZZP (coördinerende rol)

Functieomschrijving

Indicerend regiebehandelaar Den Haag – ZZP (coördinerende rol)

Ben jij als Indicerend regiebehandelaar in een coördinerende rol op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent een klinisch psycholoog die het leuk vindt om inhoudelijk betrokken te zijn bij intakes en daarnaast het vaste team van (GZ)-psychologen, de psychosociaal begeleider en de psychotherapeut inhoudelijk aan te sturen.

Als indicerend regiebehandelaar werk je multidisciplinair samen en ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling en poliklinische behandeling. Daarnaast kan je gevraagd worden om op andere locaties (online) te adviseren.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die beschikbaar is voor 12 tot 16 uur per week. Hybride werken behoort hierbij tot de mogelijkheden.


Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.

Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.

Functievereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verslavingszorg;
  • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen, zin- en betekenisgeving;
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift .Je vindt het leuk leiding te geven aan een team van jonge basispsychologen in hun samenwerking met specialisten.


Wat wij bieden!

  • Een leuke plek in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.
  • ZZP-tarief in overleg op basis van kennis en ervaring.
  • Ruimte voor ontwikkeling: we vinden dit erg belangrijk en geven deskundigheidsbevorderingen aan collega's over gebieden waar we zelf veel kennis van hebben.


Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Romy Berntzen, HR Adviseur, 06 51214286.

Wil je reageren?

Fijn! Stuur dan graag jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of wij een gesprek met je zullen aangaan. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.