Skip to content

Intake Office Medewerker (32 - 36 uur)

Tilburg, Noord-Brabant, Nederland€ 3.241Customer Care Tilburg

Functieprofiel

Heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau en spreekt een afwisselende baan binnen de verslavingszorg jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Intake Office medewerker (casemanager) ben je het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Je voert telefonische pre-intakegesprekken met potentiële cliënten en beantwoordt vragen van naasten en andere zorgverleners met betrekking tot aanmeldingen. Je gaat nauw contact hebben met ketenpartners, waardoor geen dag hetzelfde is. Samen met een multidisciplinair team draag je bij aan een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling.


Waar ga je werken?

Je komt te werken op de locatie Tilburg van Trubendorffer. Binnen dit team zetten we ons in voor volwassen cliënten met een verslaving middels een passende behandeling. De sfeer tussen de collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie. de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.


Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Een HBO opleiding in Social Work, Toegepaste Psychologie of SPH is een pré. Heb jij de juiste competenties, maar heb je een andere HBO of WO achtergrond? Dan kom je ook in aanmerking
 • Ben je een startende basispsycholoog met een master in de Klinische of Gezondheidspsychologie? Dan kun je ook reageren.
 • Ben je een ervaringsdeskundige op het gebied van een verwerkte verslaving, dan is dat een pluspunt.
 • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
 • Je bent stressbestendig en vindt het een leuke uitdaging om snel te moeten schakelen.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Vereisten

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal €3306,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 40 ), op basis van 36 uur per week.
 • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd van 32 tot 36 uur per week.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een fietsplan.
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto.


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met onze Recruiter Emmi Fens via recruitment@trubendorffer.nl of 06 45027544.


Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

of