Skip to content

Notulist

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 3.536 per maandAmsterdam Hoofdkantoor

Functieprofiel

Werk jij al als notulist of een soortgelijke functie en draag jij graag bij aan het verbeteren van de zorg?  Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?
Als notulist bij Trubendorffer speel je een cruciale rol in het vastleggen van belangrijke informatie en besluiten tijdens vergaderingen en bijeenkomsten binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig notuleren van discussies, beslissingen, en actiepunten die voortkomen uit diverse vergaderingen, waaronder zorg gerelateerde overleggen, kwartaalevaluaties en interacties met de Raad van Toezicht en de cliëntenraad. Daarnaast komt er ook een stukje agendabeheer bij kijken. 

In meer detail;

 • Notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten, inclusief behandelteamvergaderingen, beleidsvergaderingen en interdisciplinaire overleggen.
 • Zorgen voor nauwkeurige en tijdige verslaglegging van beslissingen, actiepunten en aanbevelingen.
 • Samenwerken met verschillende teamleden om ervoor te zorgen dat notulen worden gedistribueerd en geïmplementeerd volgens de vastgestelde procedures.
 • Ondersteunen bij het opstellen van rapporten op basis van vergaderingsnotities en het beheren van documentatie.


Waar ga je werken?

Je werkplek zal zich bevinden op ons bruisende Hoofdkantoor in Amsterdam-Oost. Hier stap je binnen in een dynamische en vooruitstrevende organisatie. De samenwerking tussen collega's is niet alleen collegiaal, maar ook informeel. We omarmen een platte organisatiestructuur, waarin de lijnen kort zijn en eigen verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Vereisten

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Verslavingsproblematiek staat ten slotte altijd in relatie met onderliggende klachten rondom stemming, angst, persoonlijkheid, trauma, eigenwaarde en identiteit gerelateerde problemen. Op individuele, maar ook in groepsverband, bieden wij hier expliciete aandacht voor. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht.

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur richting secretarieel;
 • Je hebt ervaring als notulist;
 • Je bent planvaardig en een kei in organiseren;
 • Microsoft-office (Excel, Word en Powerpoint, Teams) is niet nieuw voor jou;
 • Je hebt affiniteit met de verslavingszorg;


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal € 3606 bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 45), op basis van 36 uur per week;
 • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd van 8 tot 20 uur per week (vaste dag is maandag);
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%;
 • Een fietsplan;
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto;
 • Ruimte voor ontspanning, zoals onze jaarlijkse (landelijke) teamdagen, open dagen voor cliënten en medewerkers, en andere lokale activiteiten;


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met onze Recruiter Emmi Fens via recruitment@trubendorffer.nl of 06 45027544.

Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

of