Medewerker Cliënt Support flex

Functieomschrijving

Trubendorffer is een ambulante verslavingsinstelling met maar liefst zeven behandellocaties verspreid door heel Nederland. Hier werken in totaal ca. 200 collega’s.

Persoonlijk, Toegewijd en Doelgericht zijn onze kernwaarden. Dit zie je terug in de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden.

Het team van receptionisten bestaat uit 15 personen. Het is een bevlogen en ervaren team met hart voor de organisatie en onze cliënten.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan ook eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/


De functie

Onze receptionisten zijn veel aan de telefoon te vinden. Zij staan onze cliënten, instellingen, verwijzers en anderen te woord. Door goed te luisteren en het geven van de juiste informatie zorgen ze dat vragen beantwoord worden en/of de juiste personen met elkaar in contact worden gebracht. Dit doen ze altijd op een (klant)vriendelijke en tactvolle wijze. In geval van emotioneel beladen gesprekken houden ze het hoofd koel, blijven ze hulpvaardig en zijn ze in staat de juiste acties te ondernemen.

Daarnaast verrichten zij ook administratieve taken, zoals het (her)plannen van afspraken, het nabellen van verwijzers of het filen van stukken. Deze taken zijn divers en verschillen per dag. Kunnen prioriteren en het nemen van initiatief zijn dan ook belangrijk.

Alle werkzaamheden worden vanaf een (in principe) vaste behandellocatie verricht.


Ons aanbod

Wij bieden jou een leuke, afwisselende functie in een fijn team van bevlogen en ervaren collega’s. Er is regelmatig formeel en informeel overleg. Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en scholing vinden we belangrijk.

Trubendorffer is een platte, informele organisatie. De lijnen zijn kort en direct. Daarbij is er veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Als flex medewerker vervang je het verlof en verzuim op van collega's. 


Reageren

Ben je enthousiast geworden? Dan horen we heel graag van je.

Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Functievereisten

  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond. Daarnaast heb je minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als telefonist. 
  • Ervaring in de verslavingszorg is een pré.
  • Je hebt een ruime beschikbaarheid. Onze openingstijden zijn van 7.00-22.00 uur, 7 dagen per week. De diensten zijn doorgaans van 7.00-15.30 of van 13.30-22.00 uur.
  • Als Medewerker Cliënt Support ben je secuur, vriendelijk, besluitvaardig en veerkrachtig. 
  • Tot slot beschik je over een goede uitdrukkingsvaardigheid.