Open sollicitatie

Functieomschrijving

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid (een 8,8 in 2021) en kosteneffectiviteit. Daarmee is Trubendorffer verworden tot strategisch verwijspartner voor huisartsen en hun POH-GGZ in de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Functievereisten

Wij zoeken regelmatig stagiairs WO psychologie, afgestudeerde psychologen, ervaren psychologen, regiebehandelaren, GZ-en Klinisch Psychologen. Bovendien komen we graag in contact met psychiaters, verslavingsartsen en regiebehandelaren die ook graag een team willen leiden. 


We hebben zeven behandellocaties in Nederland in de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en onze nieuwe locatie bij Maastricht met ca. 200 enthousiaste en bevlogen collega’s.


Laat je open sollicitatie achter en we nemen contact met je op!


Vragen? Je kunt al je vragen stellen aan Romy Berntzen op nummer 06- 51214286. Open sollicitaties gelieve alleen via onderstaande knop: