Skip to content

Psycholoog Intakecentrum 24-32 uur

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.883Locatie Amsterdam

Functieprofiel

Ben jij als psycholoog op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de verslavingszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Je bent empathisch én doortastend in je doelstelling om binnen vier uur een goed beeld te kunnen verkrijgen van een potentiële cliënt om onder medische begeleiding af te kicken van alcohol, medicatie e/o drugs tijdens een opname bij Fundamentum, zusterorganisatie van Trubendorffer.

 

Als Psycholoog Intakecentrum rapporteer je aan de Team Coördinator Intakecentrum Fundamentum binnen Trubendorffer.
Je komt te werken op onze vestiging in Amsterdam aan de Geschutswerf. Je voert intakes uit, stelt intakeverslagen op en draagt zorg voor een correcte verwerking van de informatie in ons cliëntsysteem. Je ondersteunt de regiebehandelaar bij het opstellen van een conceptbehandelplan. Voor een goed logistiek overleg je met je collega’s van het intake centrum, maar ook met Intake office en medewerkers van de kliniek Fundamentum.

Vereisten

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Verslavingsproblematiek staat ten slotte altijd in relatie met onderliggende klachten rondom stemming, angst, persoonlijkheid, trauma, eigenwaarde en identiteit gerelateerde problemen. Op individuele, maar ook in groepsverband, bieden wij hier expliciete aandacht voor. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd. Fundamentum is de zusterorganisatie van Trubendorffer en specialist in het uitvoeren van korte (1 tot 4 vier weken durende) detoxbehandelingen in medische setting. Een detox-opname duurt gemiddeld twee weken, met uitschieters naar boven en beneden, afhankelijk van het soort middel, de leeftijd en het gebruikerspatroon.

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Afgeronde WO-opleiding Psychologie aangevuld met:

-    Een LOGO-verklaring, of

-    Een door de universiteit ondertekende ‘verklaring vooropleidingseisen’ en een NIP basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) / NVO          basisaantekening diagnostiek / ondertekende ‘verklaring diagnostiek’, of

-    Een door de werkgever ondertekende Bestuursverklaring Inzetbaarheid Zorgprestatiemodel (BIZ) op basis van ‘Ervaring’ of ‘Opleiding

 • Minimaal 2 jaar ervaring als basispsycholoog met individuele behandelingen en diagnostiek, bij voorkeur in de verslavingszorg (dit is een pre, geen vereiste).
 • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie rondom abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
 • Flexibele inzetbaarheid volgens halfjaarlijks rooster van maandag t/m vrijdag van 8:00u – 22:00u
 • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, gericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.
 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal €5230,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 60), op basis van 36 uur per week.
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega's over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.
 • Er kan één dag in de week thuisgewerkt worden.


Vragen over de vacature? Contacteer ons!

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Voor praktische vragen kan je contact opnemen via recruitment@trubendorffer.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Whitney Paragh, Teamcoördinator van het Intake Centrum Fundamentum, whitneyparagh@trubendorffer.nl.


Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

of