Psycholoog Intakecentrum (flex)

Functieomschrijving

Psycholoog Intakecentrum (flex)

Ben jij als psycholoog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Je bent empathisch én doortastend in je doelstelling om binnen vier uur een goed beeld te kunnen verkrijgen van een potentiële cliënt om onder medische begeleiding af te kicken van alcohol, medicatie e/o drugs tijdens een opname bij Fundamentum, zusterorganisatie van Trubendorffer.


Als Psycholoog Intakecentrum rapporteer je aan de Coördinator Intakecentrum Fundamentum binnen Trubendorffer.


Je komt te werken op onze vestiging in Amsterdam aan de Geschutswerf. Deels thuis en online werken behoort tot de mogelijkheden. Je voert intakes uit, stelt intakeverslagen op en draagt zorg voor een correcte verwerking van de informatie in ons cliëntsysteem.

Je ondersteunt de regiebehandelaar bij het opstellen van een conceptbehandelplan. Voor een goed logistiek overleg je met de teamleden van het intake centrum, maar ook met Intake office en medewerkers van de kliniek Fundamentum.

Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.Functievereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Afgeronde WO-opleiding Psychologie.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als basispsycholoog met individuele behandelingen en diagnostiek, bij voorkeur in de verslavingszorg (dit is een pre, geen vereiste).
 • In het bezit van een LOGO-verklaring.
 • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie rondom abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
 • Flexibele inzetbaarheid volgens halfjaarlijks rooster tot en met vrijdag van 09.00 – 22.00 uur.
 • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.

Wat bieden wij!

 • Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, gericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.
 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal € 4883,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 60), op basis van 36 uur per week.
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega's over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.

Interesse?
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Rosy Park, 06 53506539

Wil je reageren?

Fijn! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie. Dat kan tot 14 september . Je krijgt binnen enkele dagen een terugkoppeling van ons. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.