Psycholoog/Behandelaar Den Bosch

FunctieomschrijvingErvaren behandelaar

Ben jij als psycholoog op zoek naar een klein, gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent een psycholoog (1-3 jaar werkervaring) die het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van het team in DenBosch met jonge psychologen en ervaren GZ-psychologen. Je komt te werken in DenBosch, waar wij 4 dagen per week zorg bieden. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.


Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.


Functievereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Afgeronde WO opleiding Psychologie en een LOGO verklaring.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als behandelaar/basispsycholoog met individuele behandelingen, bij voorkeur in de verslavingszorg (dit is een pre, geen vereiste)
  • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar en bent flexibel inzetbaar.
  • Je hebt affiniteit met innovatieve hulpmiddelen, zoals E-Health.
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid. 


Wat wij bieden!

  • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal € 4883,- bruto per maand (FWG 60), op basis van 36 uur per week conform CAO GGZ.
  • We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven onder andere deskundigheidbevordering aan collega’s onderling. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd. Vakantiegeld van 8%.
  • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.


Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Nienke Masker, HR Manager, 06 10002505.

Wil je reageren?

Fijn! Stuur dan graag jouw cv en motivatie. Dat kan tot 31 oktober 2022. Wij laten je zo snel mogelijk (of tussentijds) na het sluiten van de vacature weten of wij een gesprek met je zullen aangaan. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.