Skip to content

Recruiter

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.381 per maandAmsterdam Hoofdkantoor

Functieprofiel

Ben jij een echte verbinder met een hart voor de zorg? Lijkt het jou interessant om elke dag samen te werken met professionals binnen de uitdagende wereld van de verslavingszorg? Dan zou deze rol heel goed bij jou kunnen passen! 


Wat ga je doen?
Als recruiter binnen Trubendorffer ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw personeel. In deze rol ben je betrokken bij het gehele wervingsproces, dus vanaf het moment dat de vacature ontstaat (het schrijven van de vacature) tot en met de indiensttreding en onboarding van nieuwe medewerkers. Ook adviseer je de organisatie, in het kader van behoud van medewerkers, onder andere aan de hand van exitgesprekken die je voert.

Omdat tekorten op de arbeidsmarkt voelbaar zijn binnen onze organisatie hebben wij jouw kennis en expertise nodig om onderscheidend te zijn en te blijven. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en regie. Jouw focus komt zowel te liggen op de quick wins als op de lange termijn. Door de grote diversiteit aan rollen binnen de organisatie is de inhoudelijke variëteit van de functieprofielen groot.


Jij onderhoudt nauw contact en werkt proactief samen met de HR-adviseurs en collega’s op de behandellocaties. Wanneer de werving stroef verloopt of er een nieuwe aanvraag wordt ingediend weet jij jouw wervingstechnieken in te zetten en zorg jij voor een aantrekkelijk en zichtbaar profiel. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden weet jij Trubendorffer op de kaart te zetten en kandidaten te begeleiden naar een passende functie binnen de organisatie.


Waar ga je werken?

Je komt terecht in een energiek en gezellig HR team bestaande uit 4 collega’s. Het team bestaat momenteel uit één HR Manager, twee HR adviseurs en één medewerker salarisadministratie. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden! De standplaats van ons hoofdkantoor is in Amsterdam. Als het nodig is ga je naar één van de behandellocaties toe.

Vereisten

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Verslavingsproblematiek staat ten slotte altijd in relatie met onderliggende klachten rondom stemming, angst, persoonlijkheid, trauma, eigenwaarde en identiteit gerelateerde problemen. Op individuele, maar ook in groepsverband, bieden wij hier expliciete aandacht voor. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM of Communicatie;
 • Je hebt ruime werkervaring als recruiter;
 • Aantoonbare ervaring met moderne recruitmentsystemen (dus geen excel), job boards, crm systemen;
 • Je weet als geen ander op een creatieve manier nieuwe kanalen en middelen aan te boren om talenten te vinden;
 • Jouw aanpak is relatiegericht, maar ook zakelijk;
 • Je legt makkelijk contact en weet jouw communicatiestijl goed aan te passen aan de doelgroep;
 • Je hebt bij voorkeur een netwerk in de zorg en ruime werkervaring binnen de zorg;


Wat kan je van ons verwachten?

 • Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken;
 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal €4381 bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 55), op basis van 36 uur per week;
 • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd van 24 uur per week (meer aantal uren zijn bespreekbaar);
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%;
 • Een fietsplan.
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto;
 • Ruimte voor ontspanning, zoals onze jaarlijkse (landelijke) teamdagen, open dagen voor cliënten en medewerkers, en andere lokale activiteiten;


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met onze Recruiter Emmi Fens via recruitment@trubendorffer.nl of 06 45027544.


Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.


of