Stage WO Psychologie (open sollicitatie) ALLE LOCATIES

Functieomschrijving


LET OP:  deze vacature staat open zodat je voldoende informatie over onze stages kunt bekijken. We plaatsen je op een wachtlijst voor de stages die starten in maart en september 2023. Zodra we voor een stage gaan werven krijg je direct weer bericht. Ben jij een masterstudent psychologie (klinische psychologie of gezondheidszorgpsychologie) en op zoek naar een uitdagende stage in september of maart? Heb jij affiniteit met de verslavingszorg en dubbele diagnose? Voel jij je thuis in een snelgroeiende, dynamische en innovatieve organisatie binnen de GGZ? Dan maken we graag kennis met jou!


Let op: volg jij een studie Forensische Psychologie? Dan is deze stage wellicht minder geschikt voor jou, omdat sommige opleidingen hebben aangegeven dat er te weinig forensische onderwerpen aan bod komen en wij geen forensische begeleiders kunnen bieden.


Het betreft een stage voor de periode van zes tot negen maanden. Het is mogelijk om zowel drie als vier dagen in de week te werken. Diensten worden in overleg ingeroosterd op maandag t/m zondag (van 07.00 tot 15:30 uur en van 13:30 uur tot 22.00 uur).

Wat jij gaat doen als stagiair bij Trubendorffer:
* Met een behandelaar meekijken tijdens behandelgesprekken, waar mogelijk betrokken worden bij de behandeling (onder supervisie);
* Voorzitten en begeleiden (onder supervisie) van groepsgesprekken;
* Verslaglegging tijdens intakes;
* Onder supervisie doen van (delen van) intakes;
* Inbrengen van intakes tijdens multidisciplinair overleg (MDO);
* Actief bijwonen van intervisie, supervisie, teamvergaderingen en deskundigheidsbevordering;
* Diagnostische werkzaamheden;
* Incidenteel administratieve werkzaamheden.
De wekelijkse stagebegeleiding wordt verzorgd door een psycholoog onder toeziend oog van een GZ-psycholoog.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage met voldoende ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Verder bieden wij een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging binnen een informele en servicegerichte omgeving. Je ontvangt een stagevergoeding conform de cao ggz.
Mocht je je stage met succes afsluiten en is er sprake van wederzijds enthousiasme dan is de kans zeer groot dat je na het afronden van je studie aan de slag kan als behandelaar.

Over Trubendorffer
Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg.

We zijn een sterk groeiende HKZ gecertificeerde instelling voor intensieve ambulante verslavingszorg en dubbele diagnose met momenteel een bedieningsgebied voor de helft van Nederland.
Trubendorffer is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door korte lijnen, een informele sfeer, veel dynamiek en veel diversiteit.

Trubendorffer heeft, als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg, in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met hoge scores op het gebied van vooral klanttevredenheid en kosteneffectiviteit. Daarmee is zij verworden tot strategisch verwijspartner voor huisartsen en hun POH-GGZ in de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Gelderland en Noord Brabant.

Trubendorffer heeft met haar 200 medewerkers als uitgangspunt het bieden van een kosteneffectief ambulant alternatief voor veel duurdere klinische behandelingen. Trubendorffer gelooft dat binnen de setting van een ambulante behandeling een belangrijke onderscheidende meerwaarde gerealiseerd kan worden.

Heb je interesse?

Leuk! Dan kijken we uit naar jouw CV en motivatie, vermeld hierbij duidelijk voor welke locaties je solliciteert en welke startdatum je voorkeur heeft. Wil je in je motivatie ook specifiek toelichten waarom je interesse hebt in deze stage bij Trubendorffer en wat jouw affiniteit met de verslavingszorg is?Functievereisten

* Je volgt een masteropleiding klinische psychologie aan een universiteit;
* Je beschikt over veel doorzettingsvermogen;
* Je bent enthousiast, gedreven en initiatiefrijk;
* Je beschikt over sterkte mondelinge- en schrijfvaardigheden;
* Je beschikt over sterke contactuele eigenschappen;
* Je bent daadkrachtig en flexibel en bereid te groeien binnen een dynamische organisatie;
* Affiniteit met zingevingsvraagstukken is een pre;
* Ervaring in/affiniteit met de verslavingszorg is een pré;


Indien je wilt reageren, dan graag via onze eigen site: werkenbijtrubendorffer.nl, zodat je geen informatie mist.