Skip to content

Tijdelijk: Specialisten (Psychiaters, Klinisch psychologen of Verslavingsartsen) voor intakes

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, NederlandLandelijk

Functieprofiel

Help ons de wachtlijsten te verminderen!


Voor april tot mei zijn wij op zoek naar Psychiaters, Verslavingsartsen en Klinisch psychologen die ons willen helpen de wachtlijst te verminderen, zodat onze cliënten sneller geholpen kunnen worden bij verslavingsproblematiek. Alle hulp is welkom!


Ben jij beschikbaar? 4 uur is al genoeg om ervoor te zorgen dat weer een aantal cliënten kunnen starten met het herstel van hun verslaving. Ben jij meer uren beschikbaar dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.


Tijdens de uren die je deze maand bij ons komt werken, voer je intakes uit met onze (toekomstige) cliënten. Op deze manier kunnen de mensen op de wachtlijst sneller geholpen worden bij hun verslavingsproblematiek en lever je een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

We bieden een werkplek aan op onze locatie in Amsterdam op de Geschutswerf, maar ook op onze locaties in Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Nijmegen of Maastricht kan een werkplek vrijgemaakt worden. Werk je liever vanuit huis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/

Vragen? Je kunt al je vragen stellen aan Recruitment door te mailen naar recruitment@trubendorffer.nl .

Vereisten

  • Medisch specialist – psychiater, verlavingsarts KNMG of Klinisch Psycholoog
  • BIG geregistreerd en in het bezit van een AGB-code
  • Goede kennis van of affiniteit met verslavingsbeelden en de daarmee vaak samenhangende co morbiditeit.
  • Je bent 4 uur beschikbaar of meer in de maand april.
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid

of