Verslavingsarts ZZP

Functieomschrijving

In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is Dick sinds 31 januari 1996 volledig clean. Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2005 zijn eigen kliniek: Trubendorffer, Hulp bij verslaving en dubbele diagnose.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door zijn toegankelijke en effectieve behandelwijze, waarbij cliënten tijdens hun behandeling in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Door het ontbreken van wachtlijsten en het voor Nederland ongehoorde succespercentage, behandelen we meer dan duizend cliënten per jaar. Onze ambitie is om de organisatie de komende jaren sterk te laten groeien.

We hebben zeven behandellocaties in Nederland in de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en Maastricht met ca. 200 enthousiaste en bevlogen collega’s.

De functie

De verslavingsarts werkt in een multidisciplinair team en is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan. De behandeling van cliënten heeft drie doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit.

Je zorgt voor medische diagnostiek, detoxificatie, en medische begeleiding tijdens de behandeling op de locatie. je kunt daarbij gevraagd worden om op andere locaties te adviseren.

  • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving.
  • Minimale beschikbaarheid van 4 uur.
  • Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.

Wat wij bieden

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing. Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Hoe solliciteren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Klik op solliciteer om direct jouw motivatie en CV toe te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan ook eens het verhaal van Dick Trubendorffer op https://www.trubendorffer.nl/over-ons/

Functievereisten

  • Je bent BIG geregistreerd arts
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verslavingszorg
  • Je onderschrijft de Trubendorffer werkwijze/filosofie van abstinentie, zelfhulpgroepen en zingeving