Overslaan naar content

Ons aannamebeleid



Sollicitatieproces

Hieronder is te zien hoe het sollicitatieproces bij Trubendorffer verloopt. De stappen die doorlopen worden in dit proces kunnen per functie verschillen.

Solliciteren

Na jouw sollicitatie nodigen wij jou uit voor een gesprek of laten je weten waarom we (nog) geen match zien.

Kennismakingsgesprek

Je maakt kennis met een van de leidinggevenden.

Tweede gesprek

Eventueel een vervolggesprek met andere collega’s of een dag(deel) meelopen.

Derde gesprek

Bij bepaalde functies volgt een gesprek met de directie.

Aanbod

Er is een match! Een van onze HR adviseurs neemt contact met je op en bespreekt het voorstel. Uiteraard nemen we ook contact met je op als we (nog) geen match zien.

Maak kennis met ons!

Hallo, ik ben Lindiwe Dalh, Recruiter bij Trubendorffer en ik ben verantwoordelijk voor de gehele solliicatieprocedure.

Ben jij klaar om voor een ander het verschil te maken en jouw volgende carrierestap te zetten? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Neem contact met mij op via e-mail op recruitment@trubendorffer.nl of telefonisch via 06 - 45 02 75 44.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Het aannamebeleid

  • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt standaard onderdeel uit van de procedure.

  • Het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Dat geldt tevens voor het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment.

  • Trubendorffer maakt geen onderscheid op grond van gender, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.

  • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

AGB CODE

Volgens de Regeling geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg van de NZa moet bij de zorgprestaties worden geregistreerd wie de prestatie heeft uitgevoerd. Dat kan met een AGB-code of met de naam en het beroep van de zorgverlener. Van zorgverleners die een AGB kúnnen krijgen, wordt verwacht dat zij ook daadwerkelijk een AGB-code aanvragen. Dit betekent dat in ieder geval iedereen met een BIG-beroep, maar ook sommige zorgverleners met een van de ‘overige beroepen’, een AGB-code moet hebben.

Het is van belang dat een nieuwe medewerker waarvoor een AGB code van toepassing is voor aanvang van het dienstverband deze AGB code overhandigt. Deze AGB-doce wordt vervolgens gekoppeld aan de AGB code van Trubendorffer en aan die van Fundamentum, een zusterorganisatie van Trubendorffer.

WO-psychologen

Sinds de invoering van het Zorg Prestatie Model (jan 2022) moeten de WO-(basis)psycholoog aan bepaalde vooropleiding voldoen om declarabele consulten te mogen registreren.

WO-psychologen en WO-orthopedagogen met de juiste vooropleiding kunnen op verschillende manieren aantonen dat ze aan de voorwaarden voldoen. Dit zijn:

  • Met een geldige LOGO-verklaring of

  • Door de opleiding te volgen tot GZ-psycholoog, Psychotherapeut of Orthopedagoog-generalist, of

  • Met een door de universiteit ondertekende ‘verklaring vooropleidingseisen’ en een NIP basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) / NVO basisaantekening diagnostiek / ondertekende ‘verklaring diagnostiek’, of

  • Met een door de werkgever ondertekende Bestuursverklaring Inzetbaarheid Zorgprestatiemodel (BIZ) op basis van ‘Ervaring’ of ‘Opleiding’, of

  • (Alleen voor WO-orthopedagogen:) met een inschrijving in het NVO-register als Basis-orthopedagoog met een NVO basisaantekeningdiagnostiek

  • (Ruime) werkervaring kan ook meetellen. Een BIZ mag namelijk ook worden afgegeven op basis van minimaal 15 jaar werkervaring in de GGZ of FZ.

Kom ons team versterken!

Bekijk alle openstaande vacatures via onderstaande link.