Overslaan naar content

GZ-psycholoog

Hybride
 • Maastricht, Limburg, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maandMaastricht

Functieprofiel

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog en werk jij graag met een uitdagende doelgroep met verslavingsproblematiek? Start dan als parttime GZ-psycholoog bij Trubendorffer in Maastricht.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben jij een belangrijke schakel en maak je het verschil in het leven van onze cliënten die worstelen met verslavingsproblematiek. Samen met een multidisciplinair team werk je aan vaak complexe specialistische behandelingen of je geeft begeleiding in het bewerkstelligen van een gezond(er) leven van de cliënt. Met je ervaring, deskundig- en stevigheid fungeer je als coördinerend regiebehandelaar. Je biedt samen met je collega-regiebehandelaren holding aan het team van (jonge) behandelaren en ondersteunt hen in hun professionele ontwikkeling middels het geven van werkbegeleiding en supervisie. Afhankelijk van jouw expertise, wensen en inzetbaarheid bekijken we wat het beste past bij jouw vakinhoudelijke ontwikkeling. 


Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als Regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.
 • Optreden in zowel de intakefase als de behandelfase.
 • Voorzitten van/ participeren in Multi Disciplinaire Overleggen (MDO’s).
 • Advisering over complexe problematiek tijdens behandelingen en over te maken zorginhoudelijke keuzes.
 • Verzorgen van deskundigheidsbevorderingen.


Waar ga je werken?

Je komt te werken op de locatie Maastricht van Trubendorffer. Het team is zeer gevarieerd en de collega's komen uit verschillende streken van het land. Je werkt samen met een team van psychiaters, klinische psychologen, psychotherapeuten, basispsychologen, psychosociaal begeleiders, ervaringsdeskundigen en uiteraard andere GZ-psychologen. Op de werkvloer wordt er professioneel met elkaar omgegaan en er is een duidelijke rolverdeling, maar de sfeer tussen de collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en intervisie. 


Binnen het team heb je de vrijheid om de behandeling naar jouw inzicht in te vullen binnen de zorgprogrammering. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in onze prioriteitenlijst. We geven onder andere deskundigheidsbevorderingen aan collega's en dragen bij aan externe scholing. Eveneens bieden we ruimte voor ontspanning, zoals onze jaarlijkse (landelijke) teamdagen, open dagen voor cliënten en medewerkers, en andere lokale activiteiten.

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Verslavingsproblematiek staat tenslotte altijd in relatie met onderliggende klachten rondom stemming, angst, persoonlijkheid, trauma, eigenwaarde en identiteit gerelateerde problemen. Op individuele, maar ook in groepsverband, bieden wij hier expliciete aandacht voor. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.

Vereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Afgeronde postmaster opleiding tot GZ-psycholoog.
 • BIG-registratie.
 • Kennis m.b.t. uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.
 • Ervaring m.b.t. supervisie geven aan behandelaren binnen een behandelteam.
 • Je bent doordeweeks flexibel inzetbaar op de ochtend-, middag- en avonddiensten.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) tussen €4108-€6264,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 65), op basis van 36 uur per week.
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor 16-36 uur per week. In overleg te bepalen.
 • Contract van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een fietsplan.
 • Een laptop van de zaak.
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto.


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met onze recruiter Lindiwe Dalh via recruitment@trubendorffer.nl of 06 45027544. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de leidinggevende Carlijn Maassen via carlijnmaassen@trubendorffer.nl of 06-51259407.

Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

of