Klinisch Psycholoog Den Haag (6 - 36 uur )

Functieomschrijving

Klinisch Psycholoog Den Haag

Ben jij als Klinisch Psycholoog op zoek naar een leuke uitdaging binnen een gedreven team ? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je bent een harde werker die graag bij wil dragen aan de ontwikkeling en het verder uitbouwen van het team in Den Haag. Je werkt graag in team verband, hebt passie voor het bieden van de juiste zorg voor de cliënt en vindt het leuk je kennis en expertise te delen en over te dragen aan behandelaren. Je maakt deel uit van een team bevlogen behandelaren van voornamelijk (GZ) psychologen. 

Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Trubendorffer

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.

Als pionier en bepleiter in Nederland van ambulante verslavingszorg heeft Trubendorffer in de loop van haar bestaan een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Dit is voornamelijk te zien aan de hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Onze cliënten beoordelen onze behandeling volgens de CQI met een 8,8 in 2021. Bij Trubendorffer staat de cliënt centraal en werken we voortdurend aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarmee is Trubendorffer uitgegroeid tot verwijspartner voor o.a. huisartsen, POH-GGZ en overige GGZ-instellingen door heel Nederland.

Functievereisten

Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Je bent een BIG-geregistreerde Klinisch Psycholoog.
  • Daarnaast heb je aantoonbare ervaring opgebouwd met het (ambulant) behandelen van verslaving en comorbiditeit.
  • Ervaring in de verslavingszorg en didactische vaardigheden voor het overbrengen van kennis aan behandelaren.
  • Je beschikt over grondige kennis van de ambulante specialistische GGZ en bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg op zorginhoudelijk, beleids- en beheersmatig terrein.
  • Opbouw- en uitbreidingstrajecten weet je succesvol vorm te geven en af te ronden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Wat wij bieden!

  • Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.
  • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal €6836- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 70), op basis van 36 uur per week.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd van 6 tot 36 uur per week. Vakantiegeld van 8%.
  • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.

Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met Romy Berntzen, HR Adviseur, 06 51214286.

Wil je reageren?

Fijn! Stuur dan graag jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of wij een gesprek met je zullen aangaan. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.