Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

Op locatie
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
€ 8.903Tilburg

Functieprofiel

Ben jij een ervaren of juist startende Klinisch psycholoog? Werk jij graag met een uitdagende doelgroep met verslavingsproblematiek? Dan zou deze rol heel goed bij jou kunnen passen! Mocht je bij Trubendorffer aan de slag gaan, dan krijgen cliënten mede dankzij jouw inzet weer grip op hun leven.


Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog speel je een belangrijke rol in het bieden van kwalitatief goede verslavings- en comorbide behandelingen aan onze cliënten. Met je ervaring, deskundig- en stevigheid bied je samen met je collega regiebehandelaren holding aan het team van jonge behandelaren en ondersteun je hen in hun professionele ontwikkeling. Ook ben je als klinisch psycholoog werkbegeleider van een aantal van deze behandelaren. Met de cliënt en behandelaar zorg je ervoor dat de cliënt zich kan ontwikkelen en diens doelen kan behalen. De behandeling van cliënten heeft drie primaire doelen: het streven naar abstinentie; het bijwonen van zelfhulpgroepen en behandeling van comorbiditeit. Je denkt mee over het beleid en speel je als werkbegeleider en/of supervisor een rol in de opleiding tot GZ-psycholoog, psychotherapeut en/of klinisch psycholoog. 


Waar ga je werken?

Je komt te werken op de locatie Tilburg van Trubendorffer. Het team is zeer gevarieerd en de collega's komen uit verschillende streken van het land. Je gaat samenwerken met psychiaters, GZ-psychologen, psychotherapeuten, basispsychologen, psychosociaal begeleiders en ervaringsdeskundigen. Op de werkvloer wordt er professioneel met elkaar omgegaan en er is een duidelijke rolverdeling, maar de sfeer tussen de collega's onderling is ook collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en intervisie.


Onze voorkeur gaat uit naar werken op locatie, maar werken op afstand is bespreekbaar.

Vereisten

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Verslavingsproblematiek staat ten slotte altijd in relatie met onderliggende klachten rondom stemming, angst, persoonlijkheid, trauma, eigenwaarde en identiteit gerelateerde problemen. Op individuele, maar ook in groepsverband, bieden wij hier expliciete aandacht voor. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.


Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Je bent een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog. In verband met het opzetten van de opleiding tot klinisch psycholoog ben je bij voorkeur 3 jaar in bezit van de BIG-registratie.
 • Je beschikt over een AGB Code. Je AGB Code wordt gekoppeld aan Trubendorffer en onze zusteronderneming Fundamentum.
 • Je enthousiasme voor het prikkelen en ondersteunen van zowel je collega’s als cliënten in het halen van hun doelen en het waarmaken van hun potentie.
 • Je beschikt bij voorkeur over kennis van de ambulante specialistische GGZ en bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Deelname aan de roulerende achterwacht. 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal €8903,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 75), op basis van 36 uur per week.
 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week in overleg te bepalen.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.
 • Een fietsplan.
 • Een laptop van de zaak.
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto.
 • De vrijheid binnen de zorgprogrammering om de behandeling naar jouw inzicht in te vullen.
 • Dat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog in onze prioriteitenlijst staat. We geven onder andere deskundigheidsbevorderingen aan collega's en dragen bij aan externe scholing.
 • Ruimte voor ontspanning, zoals onze jaarlijkse (landelijke) teamdagen, open dagen voor cliënten en medewerkers, en andere lokale activiteiten.


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op via recruitment@trubendorffer.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Marlinda Brugmans via marlindabrugmans@trubendorffer.nl, zij is al werkzaam als GZ-psycholoog / psychotherapeut op locatie Tilburg.


Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.


of