Overslaan naar content

Psychiater vaste dienst

Remote
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 10.376 per maandLandelijk

Functieprofiel

Ben jij een ervaren of juist startende Psychiater? Werk jij graag met een uitdagende doelgroep met verslavingsproblematiek? Dan zou deze functie heel goed bij jou kunnen passen! Mocht je bij Trubendorffer aan de slag gaan, dan krijgen cliënten mede dankzij jouw inzet weer grip op hun leven.

Wat ga je doen?

Als psychiater vervul je voornamelijk drie rollen binnen de behandeling. Je bent indicerend regiebehandelaar tijdens de intake. Daarmee heb je een belangrijke rol in het creëren van een klinisch geïntegreerd beeld van de cliënt waaruit een passende indicatiestelling voor behandeling volgt. Je kan later in het behandeltraject opnieuw betrokken worden als indicerende regiebehandelaar op het moment dat afwijkingen van het behandelplan plaatsvinden. Opnieuw denk je vanuit je specialisme mee en bepaal je met de betrokken behandelaren en de cliënt de koers van de (vervolg)behandeling. Tot slot ondersteun je de behandeling van de cliënt met je expertise op gebied van farmacotherapie. 


Als Psychiater ben je lid van multidisciplinaire teams en heb je een adviserende rol binnen deze teams. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van en draag je bij aan het behandelbeleid binnen de organisatie. Je neemt deel aan vakinhoudelijke overleggen en intervisies als ook aan de (relevante) overleggen met o.a. zorgverzekeraars. 


Waar ga je werken?

Je komt te werken op één van de locaties van Trubendorffer. In totaal zijn er 7 behandellocaties, gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. Binnen de teams zetten we ons in voor volwassen cliënten met een verslaving middels een passende behandeling. De sfeer tussen de collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.


Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Medisch specialist - Psychiater.
 • BIG geregistreerd en inschrijving als arts in het Nederlandse Specialistenregister voor het specialisme psychiatrie.
 • Kennis van of affiniteit met verslavingsbeelden en daarmee vaak samenhangende comorbiditeit.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel beschikbaar en hierin flexibel inzetbaar (wij bieden 7 dagen per week hulp van 07:00 - 22:00).

Vereisten

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze behandellocaties. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van maximaal €10.376,- bruto per maand (conform CAO GGZ, Medisch Specialisten), op basis van 36 uur per week.
 • Dienstverband van 16 tot 36 uur per week, in overleg te bepalen.
 • Contract van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.
 • Een fietsplan.
 • Een laptop van de zaak.
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. 
 • Dat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog in onze prioriteitenlijst staat. We geven onder andere deskundigheidsbevorderingen aan collega's en dragen bij aan externe scholing.
 • Ruimte voor ontspanning, zoals onze jaarlijkse (landelijke) teamdagen, open dagen voor cliënten en medewerkers, en andere lokale activiteiten.


Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op via recruitment@trubendorffer.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Nikola Suboticki, nikolasuboticki@trubendorffer.nl, hij is werkzaam als behandelcoördinator en klinisch psycholoog/psychotherapeut in Amsterdam.


Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.


of